Til alle fotballjenter:
Fotball, fotballgruppa
Av Arve Berntzen
10.01.2017 20:44:15
Kjempetilbud til alle jenter født 2003-2006: Jentesamling i fotball i Finnmarkshallen lørdag 21. og søndag 22. januar.

Her er informasjonen om jentesamlingen, se under. ØIL betaler deltakeravgiften på kr. 350,- for de jentene som ønsker å være med på samlingen. Påmeldingsfristen er søndag 15. januar, meld på til Arve Berntzen (se under).

INVITASJON TIL JENTESAMLING I ALTA 21.-22. JANUAR 2017

Finnmark fotballkrets og Alta IF inviterer til jentesamling for jenter født 2006-2003 (lille- og småjenter) lørdag 21.januar-søndag 22.januar 2017.

Samlingen starter lørdag kl.10 i Finnmarkshallen og varer til søndag kl.15. Det er lagt opp til at de som bor lokalt overnatter hjemme, og de som er tilreisende kan overnatte på skole. Dersom man ønsker å overnatte må hvert lag ha minst to voksne som bor på klasserommet sammen med laget.

På samlingen vil jentene få all mat dekket foruten frokost, da det er lagt opp til at man spiser frokost hjemme. De som eventuelt overnatter ordner også frokost selv. Alle må ha med drikkeflaske til å fylle på vann til før, under og etter treninger.

Programmet vil inneholde dette:
• Fotballtreninger med spillere fra ALTA IF og BUL sine damelag samt sone- og kretstrenere.
• Egne keeperøkter.
• Basistrening med tips om skadeforebygging
• Turneringsspill
• Kostholdsforedrag med praktiske eksempler
• Foredrag med Roger Finjord: samhold og treningstips

Påmelding for ØIL-spillere gjøres til Arve Berntzen på tlf. 95 28 53 20, eller epost fotball@xfjord-il.no innen søndag 15. januar 2017. I forhold til overnatting ønsker vi at minimum to foreldre reiser med jentene, gi beskjed til Arve hvis du kan.

Deltakeravgift: Kr.350 per deltaker. NB! Dette dekkes av ØIL for våre spillere.
Spørsmål om samlingen kan stilles Lise-Lotte Lund Martnes på telefon 40602872 eller på mail: lottelise3@hotmail.com.

Utstyr som hver enkelt må ha med:
Fotballsko, joggesko, leggbeskyttere, innesko, fotballsokker, treningsklær, håndkle, klær til skift, toalettsaker, ev.medisiner, drikkeflaske. De som skal overnatte må ha med sovepose og liggeunderlag.

Velkommen til en aktivitetsfylt fotballhelg for jenter!

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.