Småguttelaget er avdelingsvinner:
Fotball, smågutter
Av Arve Berntzen
21.09.2016 23:45:26
Vårt samarbeidslag for smågutter, ØIL/Sørøy Glimt/Burfjord, har vunnet sin serieavdeling og skal spille kamp om kretsmesterskapet mot Polarstjernen lørdag 1. oktober i Vestre Jakobselv.
Vi gratulerer spillere og trenere med en flott gjennomført sesong, som altså endte med avdelingsmesterskap i klassen smågutter 7er Vest.

Som ekstra belønning skal laget spille kamp om kretsmesterskapet mot vinneren av avdeling Øst, Polarstjernen IL. Kampen spilles under KM-sluttspillet i Vestre Jakobselv, lørdag 1. oktober kl. 11.30.

Det må også nevnes at det samme samarbeidslaget også har spilt i Tromsserien, og de har likegodt vunnet sin avdeling der også! Dermed blir det KM-sluttspill også i Troms for laget, lørdag 8. oktober. Fantastiske resultater!

Laget starter til Vestre Jakobselv fredag 30. september kl. 12.00 med den store Sørøy-bussen. Både spillere, trenere, ledere, foreldre og andre reiser sammen. Overnatting for spillere og trenere blir på skolen i Vestre Jakobselv, mens foreldre og andre bor på campingplassen, som ligger rett ved banen.

Siden ØIL og Sørøy Glimt skal arrangere KM-sluttspillet i 2017 har vi avtalt møte med årets arrangør, Polarstjernen IL, på lørdag 1. oktober, for å høre hvordan de har planlagt og gjennomført arrangementet, og hvilke erfaringer de sitter igjen med.

Det blir en spennende helg. Lykke til!

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.