Glemt brukernavn eller passord?
 
        Hovedstyret      Fotball      Ski      Barneidrett      Kvalitetsklubb     
Søk:  
 
  Startsiden
  Om Øksfjord IL
  ØIL-bussen
  Kontakt oss
  Gjestebok
  Bildegalleri
  Avstemninger
  Aktivitetskalender
  Lenker
  Skjema
  Krydder!
  Grasrotandelen
  Nyhetsarkiv
  Utklippsarkiv
  Møtereferat
  Spilleregler
  Fotballvafler
  Nyhetsarkiv
  Info om turneringa
  Arbeidsfordeling
  Arb.fordeling salg
  Telefonliste stab
  Kampoppsett 2017
  Dommeroppsett 2017
 
GRIEG SEAFOOD - TURNERINGEN 2016
Fotball, fotballgruppa
Av Liv Heidi Martinsen 
19.06.2016 20:53:59
Tilbake Skriv ut    
Årets fotballturnering for mygg og mini er vel overstått, og her følger en kort oppsummering av en fantastisk aktivitetsdag.
-

Grieg Seafood turnering 2016

 11.06.16 var det duket for årets store fotballfest på Vassdal stadion. Selv om været la en småkjølig ramme for turneringen,  ble  det likevel en flott fotballfest for både små og store deltakere. Ny  gressbane la et godt grunnlag for alle kampene. Den nye og flotte  verandaen gjorde at  salgsområdet  holdt seg tørt og rent under tak. Verandaen ble for øvrig ferdig akkurat i tide, etter uker, dager og timer  med frivillig innsats fra prosjektleder Kim Pedersen med hjelpere. For at ØIL skal kunne stille med lag til  turneringen, var vi igjen avhengig av det gode samarbeidet med Sørøy-Glimt. Det er en flott gjeng å være sammen med, både spillere, trenere og foreldre!

Grieg Seafood-turneringen er ØIL sitt aller største arrangement gjennom året, og i år spilte 43 lag hele 88 kamper i løpet av noen timer. Uten mat og drikker duger som kjent fotballhelter ikke, og heldigvis var det mye godt å velge i - det ble solgt nærmere 35 liter fiskesuppe, 80 fiskeburgere, nesten 100 beger med frukt, og i tillegg  vafler, is og pølser i store mengder. Omsetningen var kr 72 000, mot ca 60 000 i 2015. Hva fortjenesten er til slutt er ikke klart enda, men overskuddet går til ulike tiltak og aktiviteter innen barneidrett, ski, fotball, barnetrimposter m.m. Overskuddet fra turneringen kommer dermed alle ØIL sine medlemmer til gode, både barn og unge i alle aldre!

Turneringen fordrer en enorm dugnadsinnsats hovedsakelig fra foreldre med barn som er med på aktiviteter i ØIL, men også fra barn og ungdom som selv hjelper til  - som dommere, loddselgere,  trivselsvakter eller kjøkkenassistenter. Mange i dugnadsgjengen har ikke en gang barn som er aktive i ØIL lenger, men stiller likevel opp år etter år.

Tusen takk til alle dere i dugnadsgjengen, uten dere hadde ikke turneringen vært mulig! Takk også til Grieg Seafood Finnmark og Coop Marked Øksfjord for de gode råvarene, som gjorde at vi fikk veldig gode tilbakemeldinger både på suppe og fruktbegrene. Loppa kommune viste også stor velvilje ved å leie oss skolekjøkkenet til matproduksjon.

Vi håper at alle som deltok hadde en flott opplevelse og gode minner å ta med utover sommeren. 

-

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.
 
 
  Skriv en kommentar til denne nyheten:
   
Ditt navn:
Din kommentar:
   
Sjekk: Skriv inn de 3 siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:
 
 
 
 
 


 

Antall besøk
Besøksteller
 
ØKSFJORD IDRETTSLAG
Adresse: v/Cathrine Jensen , 9550 Øksfjord
Mobil: 94853351     Epost: post@xfjord-il.no     Bank: 4740 05 06902
Redaktør: Cathrine Jensen           Webansvarlig: Arve Berntzen