VEL BLÅST!
Fotball, fotballgruppa
Av Liv Heidi Martinsen
10.06.2015 22:43:18
Tross bygevær, ble det en flott dag på Vassdalen stadion for mygg- og minispillere under årets fotballturnering i Øksfjord.
Noen ofrer bortimot nattesøvnen for å delta på turnering - våre fotballvenner fra Sørøya ankom klubbhuset allerede før kl 08 lørdag morgen :) Da var kaffen klar, og forberedelsene i full gang. Foruten spillere fra Sørøy/Glimt og Øksfjord, deltok lag fra Alta, BUL, Frea og Nerskogen.

Dagen startet med gråvær, fortsatte med bygevær - og etter hvert ble det flott oppholdsvær. Men været klarte heldigvis ikke ødelegge verken fotballglede, konkurranseinstinkt, matlyst eller trivelig samvær på Vassdalen stadion.

En uventet gjest fikk mye oppmerksomhet - "LakseLars" eller "Glad-Laksen" - som vandret rundt og hilste på både store og små. Et morsomt tilskudd! I salgsteltet var det 3 vinnere; laksesuppe, hamburger og Grieg-burger. Den siste en skikkelig god lakseburger som det ble helt fritt for.

Et imponerende antall hender og føtter er i sving både før, under og etter Grieg Seafood-turneringen for at det skal bli en flott fotballopplevelse for alle som deltar. Vi er helt avhengig av hjelp fra både små og store for å kunne gjennomføre et slikt arrangement! For å nevne noe; Til planlegging, snekring og montering, innkjøp og matlaging, banemerking, salgs- og speakertjeneste, til kampdømming og vaffelsteiking, kjøring og bæring, rydding og vasking - listen er laaang!

TUSEN TAKK TIL HVER OG EN SOM HAR BIDRATT TIL ÅRETS GRIEG SEAFOOD-TURNERING :)

På vegne av Øksfjord Idrettslag,

Liv Heidi Martinsen
turneringsleder

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.