Lær med Roger Finjord:
Fotball, fotballgruppa
Av Arve Berntzen
22.05.2014 13:27:14
Tirsdag 27. mai blir det barnefotballkveld i Vassdalen. Roger Finjord kommer og gir oss kunnskap om trening av barn i alderen 6-12 år. Passer for trenere, ledere, foreldre og andre!
Vi har vært så heldige å få assistenttreneren til Norges damelandslag i fotball utover til oss tirsdag 27. mai! Han skal fortelle om fotballtrening for barn i alderen 6-12 år, kanskje diskutere "barnefotballens verdier og virkemidler" med oss, og se litt praktisk (ute på banen) på hva vi kan gjøre på treningene.

For alle som er interessert og engasjert i fotball og egne barn er dette et veldig fint tilbud. Roger Finjord er en svært engasjert og underholdende person, så vi kan love en både nyttig og morsom kveld.

Vi ønsker svært gjerne at ikke bare trenere, men også foreldre og andre som er interessert i barnefotball, kommer på dette arrangementet. Stedet er kafeen på klubbhuset i Vassdalen (og også kunstgressbanen i den praktiske delen), tirsdag 27. mai kl. 17.30 - 20.30. Det blir helt sikkert litt kaffe/te og noe å bite i:-)

Vel møtt!

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.