Smågutter
Fotball, fotballgruppa
Av Ståle Johansen
16.09.2013 15:45:34
Øksfjord - Sørøy/Glimt smågutter ble seriemestre i helgen! Av de siste kampene vant de 3 og fikk en uavgjort. Vi møter Nordlys i 2 finalekamper i Kretsmesterskapet lørdag 28.september.

Lørdag 28.9 så skal de aldersbestemte lagene i Finnmark møtes til kretsfinaler i Tana.

Det er første gang på mange år at en slik turnering blir lagt utenom Lakselv, og dette er i et forsøk på å skape engasjement og interesse rundt kretsfinalene som en god og positiv opplevelse for de deltagende lag. Kretsen ønsker her å følge opp tråden fra Open Nordic 2012 og de erfaringene vi dro med oss derfra.

Etter utlysning av arrangementet med kretsfinalene, ble det Tana Ballklubb som skal arrangere dette mesterskapet i år, og planleggingen der er i full gang.

Vi drar til Tana på fredag 27.september kl. 14.30. Vi stopper å spiser middag i Alta og når vi kommer frem får kveldsmat. Det blir overnatting på skole, så alle må ha med liggeunderlag og sovepose.

På morgenen lørdag er det frokost, og midt på dagen er det lunsj over flere timer slik at alle skal kunne benytte seg av dette. Kampene går frem til ca 19.00 og etter den tid er det middag og premieutdeling. Det er IKKE aktuelt at noen lag forlater Tana før etter banketten og premieutdelingen er avsluttet.

Det blir sent lørdag før vi er ferdig med dette slik at Tana Ballklubb har ordnet med overnatting, og frokost søndag.

Kretsen dekker alle utgifter under oppholdet i Tana.

Vi håper på trivelige dager i Tana.

Kommentarer til denne nyheten:

18.09.2013, skrevet av Fred Arne
Gratuler som seriemestra :) å lykke til i kretsfinalen.
17.09.2013, skrevet av
Stå på gutter ! Ikke bare vær fornøyd med å være seriemester,men nå har dokker også muligheten å bli kretsmestere.super innsats de siste kampene gjorde at dokker vant,så det e bare prestere i kretsfinalen også så går det her veien. Hilsen gammel treneren :-)