Nå braker det snart løs :)
NORWAY CUP INFO
Fotball, norway cup 2011
Av Monika Olsen
25.07.2013 18:15:19
I morgen er det reisestart, er du klar?
I morgen tidlig er det avgang for de fleste deltakere, trenere og reiseledere. Vi møtes på flyplassen i morgen formiddag senest klokka 11:15. Monika har med seg alle billettene, så vi sjekker inn i lag. Dere må huske å ta med legitimasjon. På hver billett så er det mulig å sjekke inn 2 kolli, men husk at feltsengen vil gjelde som ett kolli på hjemreisen for de som vil ta den med hjem.

For de av dere som ikke reiser med lagene så må dere møte opp på Abilsø skole kl. 16 i morgen fredag. Vi som kommer med fly lander på Gardermoen klokka 14:20 og så tar det nok over en time før vi ankommer skolen. Adressen dit er: Abilsø skole, Enebakkveien 264, 1187 Oslo.

Ca. kl. 17:00 har vi ett informasjonsmøte på skolen for alle spillere, trenere og reiseledere der A-kort, t-skjorter med mer vil bli delt ut. I tillegg informasjon om hvilke regler som gjelder for den skolen vi skal bo på og hvilke andre kjøreregler som vil gjelde under turneringen :).

På lørdagen så er det åpningskonsert på Ekeberg for jentene og så blir det fotballkamp på Ullevoll for guttene. Vi har fått tak i kampbilletter til guttelaget mellom VIF og Barcelona. Det blir nok en fin opplevelse for begge lag!

Jeg vil anbefale alle å laste ned appen til Norway Cup før avreise. Der ligger det meste av informasjon om turneringen. Også bussruter til og fra de ulike arenaene, til sentrum og til skolen.

Ha en fin pakkekveld og så sees vi i morgen!!

Til dere hjemme, ønsk oss lykke til og så skal vi prøve å spre informasjon om resultater med mer  underveis :).

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.