Støtt Øksfjord IL:
GIR DU OSS GRASROTANDELEN?
Hovedstyret, generelt
Av Arve Berntzen
17.03.2009 14:33:48
Nå kan du støtte Øksfjord IL gjennom å gi 5 % av din spilleinnsats direkte til oss. Det koster deg ingenting, og vi får et verdifullt økonomisk tilskudd til vår aktivitet.

Grasrotandelen er ei ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge et lag eller en forening som du ønsker å støtte økonomisk – din Grasrotmottaker.

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine Lotto, Tipping eller Joker for å ta noen eksempler, og samtidig være med på å gi litt til det laget eller den foreninga som ligger ditt hjerte nært. Fra 1.mars var dette en realitet gjennom Grasrotandelen. Norsk Tipping vil gi 5 % av din innsats direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra eller Flax) dersom du registrere deg via denne ordninga. Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din. Du vil ikke bli økonomisk belastet som grasrotgiver. For å registrere deg trenger du Norsk Tipping spillekort, og dette får du kjøpt hos kommisjonær (i Øksfjord på Coopen og kiosken), eller du kan bestille det direkte på norsk-tipping.no.

Øksfjord IL oppfordrer deg som er glad i og setter pris på det frivillige arbeidet som vi legger ned her i Øksfjord om å registrere deg som grasrotgiver.

Organisasjonsnummeret til Øksfjord Idrettslag er: 982 264 782

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.