ÅRSMØTE DEN 26 NOVENBER
Av Halvor Pettersen
03.12.2008 22:57:32
KA SKJER
Det ble avholdt årsmøte i Øksfjord idrettslag på torsdag den 26. November 2008 kl 19:00 på klubbhuset i Vassdalen. Utenom hovedstyret var det ingen medlemmer som møtte opp, dette er ikke heldig. Jeg spør ! gjør vi en så god jobb i styret at vi ikke trenger å avvikle årsmøte når det kun er styret som møter opp .  Er medlemmene så fornøyde med oss?  Årsmøtet er tidspunktet hvor det enkelte medlem i ØIL virkelig har mulighet til å påvirke det som skjer i klubben, mange viktige saker er opp til behandling på årsmøtet, blant annet budsjettet for kommende år. Hovedstyret håper på bedre deltakelse på årsmøtet til neste år

Kommentarer til denne nyheten:

16.12.2008, skrevet av eric
det finnes INGEN unnskyldning for å ikke møte opp. Øksfjord e et LITA bygd og alle vet om alt mesteparten av tida. på godt og ondt selvfølgelig :-) Eric PS. sett opp webcam på møtet neste år så skal æ "stille opp"
11.12.2008, skrevet av oddgeir
Helt enig med May Bodil.
11.12.2008, skrevet av May Bodil
Kanskje man kan være så ærlig å bruke navn når det slenges ut en mening, og ikke minst, stille opp på møte!Trur vi alle skal være glad og lykkelig for at vi har så mange frivillige som bruker av tida si til sine barn og ikke minst andre sine.
10.12.2008, skrevet av Halvor leder
Skulle gjerne ha vist hvem som er den såkalte klan. Det blir jo slik når folk som har meninger ikke møter opp . Syns vi hadde opplyst veldig godt at årsmøte skulle avvikles i november det hang oppslag på butikken ,hotellet og innformasjon på Øil`s nett side. Grunnen til at vi måtte flytte dato skyldes at noen ikke ble ferdig med årsberetningene i tide . Alle vet at årsmøte er ett åpent møte , slik har det alltid vært, rart at man nå må opplyse alle om det .
09.12.2008, skrevet av Øksfjoring
Jada Anneli d kan være årsaken til at det ikke møter noen på årsmøtene MEN kan det være at "klanen" som styrer øil styrer som dem vil uten å ta hensyn til andres meninger????????? (ps "klanen" er ikke det samme som fotballgruppa)
04.12.2008, skrevet av Anneli
Trur mange medlemma bryr seg om hva som skjer i idrettslaget og det er nok ikke grunnen til at folk ikke møter opp. Tidspunktet for møtet har variert/blitt utsatt. Dette er ikke heldig. Hvordan har det vært med informasjonen? Det er ikke alle som bruker Internett. Butikken? Kan ikke huske å ha sett plakat. Hvis det har vært plakat så har den vært for usynlig. Viktig å informere hva et årsmøte er og skrive at det er åpent for ALLE medlemmene. Bare noen tips...