Kom med forslag:
HVEM FORTJENER HEDERSPRISER 2017?
Hovedstyret, generelt
Av Arve Berntzen
23.01.2018 15:07:35
ØIL ønsker å dele ut hederspriser for 2017, og håper at medlemmer og andre kan foreslå gode kandidater til de aktuelle prisene. Fristen for forslag er 31.01.18, så tenk godt og raskt!
Øksfjord IL skal igjen dele ut hederspriser, og ønsker forslag til kandidater til følgende priser:

ILDSJELPRISEN
Kriteriene for ildsjelprisen er:
* Må være medlem av Øksfjord IL
* Er en god representant for klubben - et godt forbilde for andre
Har gjort en ekstraordinær innsats ut over det som er forventet i rollen/tillitsvervet vedkommende har, i løpet av    året eller over flere år
Gjør det lille ekstra - gjør en forskjell
Kan ikke være ansatt i/lønnet av klubben

HEDERSTEGN FOR AKTIV INNSATS
Det kan deles ut et hederstegn pr. år for aktiv innsats. Aktiv innsats betyr sportslig innsats og kan tildeles sportslige utøvere eller trenere. Det kan utdeles hederstegn for enten induviduell- eller laginnsats. Kandidaten skal ha gjort en særdeles god innsats etter 1.10.86. Innsatsen kan belønnes for et kortere eller lengere tidsrom.

BRAGDPOKAL
En bragdpokal pr. år kan tildeles den utøver eller det lag som i løpet av et år har oppnådd et særdeles godt resultat - Finnmarksmester eller bedre.

Vi ber om begrunnede forslag innen onsdag 31. januar 2018. Forslag sendes på e-post til til post@xfjord-il.no, eller sendes pr. vanlig post til Øksfjord IL, Platået 22, 9550 Øksfjord.

Kommentarer til denne nyheten:

29.01.2018, skrevet av Gøril Rydheim
Helt Enig med Evelyn! Erling fortjener denne!
23.01.2018, skrevet av Olav Henning
Helt enig med Evelyn. Erling er absolutt en god kandidat
23.01.2018, skrevet av Evelyn Thomassen
vil nominere minn bror Erling Thomassen. Begrunnelse. Har vært aktiv spiller for ØIL. Har vært leder i alle falll 2 perioder. Har stillt opp som speaker sommer som vinter siden ØIL fikk utstyret. Mener han har stillt opp for idrettslaget siden han var aktiv på 70 tallet. mulig jeg er innhabil, men jeg synes han fortjener prisen. Mvh. Evelyn Thomassen