Årsmøte
Hovedstyret, generelt
Av Ståle Johansen / Arve Berntzen
24.04.2017 18:16:50
Det innkalles herved til ekstraordinært årsmøte torsdag 4.mai kl. 19.00 på klubbhuset i Vassdalen. Sak som skal tas opp: Valg til hovedstyret i ØIL.

Øksfjord IL står nå uten leder og nestleder i hovedstyret. Det innkalles derfor til ekstraordinært årsmøte 4. mai kl. 19.00 på klubbhuset. Hvis ingen vil lede ØIL har vi ikke grunnlag for å drive klubben, og må legge inn årene og stoppe all aktivitet. Det er viktig at alle forstår alvoret i situasjonen.

Cathrine Jensen, som nå er varamedlem til styret, har sagt seg villig til å være nestleder dersom vi finner en leder. Så det vi faktisk trenger er en person som kan ta på seg ledervervet i ØIL, samt et nytt varamedlem dersom Cathrine blir nestleder.

Fram til 4. mai sitter vi alle i valgkomiteen! Vi må alle hjelpe til med å finne en som kan ta på seg ledervervet. Hvem kan være aktuell lederkandidat? Snakk med aktuelle personer. Snakk gjerne litt med deg selv også …

For å vite mer om konkrete oppgaver for lederen kan du kontakte noen av de som sitter i hovedstyret i dag: Liv Heidi Martinsen, Ståle Johansen, Ulf-Rune Pettersen, Roald Anthonsen (varamedlem), Cathrine Jensen (varamedlem).

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.