Hovedstyret
Hovedstyret, generelt
Av Kai Edgar Flåten
17.04.2013 22:29:24
Øksfjord Idrettslag har gleden av å informere om at Norges Idrettsforbund (NIF) og Telenor har plukket oss ut til å delta i denne runden av Mobilretur.
Norge er et høyteknologisk land med stor nytte og glede av dagens mobilteknologi. Vår avanserte bruk av teknologi, gjør også at Norge er et av landene i verden med flest gamle og brukte mobiltelefoner i ”roteskuffen”. Der hører de ikke hjemme. Derfor har Telenor og Norges idrettsforbund gått sammen om Norges største innsamlingsaksjon for brukte mobiltelefoner, og lokale idrettslag er viktige lagspillere for å få samlet inn så mange som mulig.

Å få nordmenn til å resirkulere sin gamle mobil er viktig for miljøet. Gamle mobiltelefoner kan gjøre stor nytte dersom de blir levert til resirkulering.

·       Over 90 prosent av mobiltelefonens deler kan brukes på nytt, og høy grad av resirkulering reduserer behovet for å produsere nye deler eller utvinne nye metaller og mineraler.

I tillegg kan mange brukte mobiltelefoner brukes på nytt. Ved å levere inn brukte mobiltelefoner til brukt mobil nye muligheter så skaper våre brukte mobiler nye muligheter for andre.

Nå bør husstandene i området starte sin mobiljakt i eget hus – til støtte for Øksfjord IL og miljøet.

Vi kommer tilbake med dato for innsamlinga.

Bli den første til å kommentere denne nyheten! Skriv inn i feltene nedenfor.