Endelig avklart:
30 CUPFINALEBILLETTER ER FORDELT!
Hovedstyret, generelt
Av Arve Berntzen
22.10.2012 23:57:35
Etter å ha fått oversikt over behov og ønsker er våre 30 billetter til cupfinalen 25. november endelig fordelt.
Mange har ønsket billetter til cupfinalen. Samtidig har ØIL vært opptatt av å prioritere personer med tillitsverv i laget, samt at billettene mest mulig skulle komme øksfjordinger til gode. ØIL har valgt å gi en billett til hver av de tillitsvalgte som har ønsket det, som takk for innsats i året som har gått.

I tillegg til at vi har fått kjøpe 20 billetter av Tromsø IL har vi også fått tilgang til 10 billetter fra Finnmark fotballkrets. Dette har gjort at vi kan tilby billetter tilomtrent alle som har ønsket. Stor takk til både TIL og fotballkretsen!!

Dermed er fordelingen av billetter blitt slik:

Antall
5 billetter
Ole K. Johansen
2 billetter

I tillegg betaler ØIL et beløp tilsvarende billettens verdi til trenere/dommere som enten ikke drar på cupfinalen eller allerede har skaffet nødvendige billetter. Dette gjelder Kai E. Flåten, Jim G. Olsen, Arve Berntzen og Pål Arntzen.

Vi ønsker alle TIL-supportere lykke til på cupfinalen. Det samme gjelder selvfølgelig TIL og Magnus! For de som skal nedover er det bare å begynne å øve på den nye TIL-sangen, "9000 byen"!

Kommentarer til denne nyheten:

01.11.2012, skrevet av Arne K Vestre
At Arve har mange venner kan ikke vi for...:-) Snakket med Magnus på flyplassen i Tromsø sist tirsdag. Han var imponert over oss i ØIL. Å det samme er jo vi overfor han! Direktøren i TIL var også stolt av å kunne tildele ØIL 30 billetter. Artig! Da får vi alle respektere styrets valg for tildelingen som er gjort. og til de som ikke er tilfreds kan jo melde sin interesse i styret eller gruppene ved årsmøtet den 11 november. HEIA TIL !!!
26.10.2012, skrevet av Halvor
Takk Arve du har gjort en kjempe jobb . Fordelinga vi tok syns æ e god . Alle som drar kos dokker vi som blir hjemme ser finalen på tv
26.10.2012, skrevet av Arve
For ordens skyld: Det er hovedstyret i ØIL ved Halvor og Roald som har bestemt hvem som skal få billetter, på bakgrunn av forslag fra meg og innkomne ønsker om billetter. Mine kompiser? Er det kanskje fordi de har tillitsverv i ØIL? Kanskje :-)
26.10.2012, skrevet av Jim G
Bra Anneli! :) Flott initiativ og sikkert en så rettferdig tildeling som mulig. har jo fått med meg at det ewr endel surmuling rundt fordeling av billetter, men regelen om at de som gjør minst roper høyest er vel gjeldende her som ellers... Til ØIL: Få fjernet muligheten for å legge igjen kommentarer og innlegg som anonym. Ha en fin,fin årsfest! Heia ØIL!!!
25.10.2012, skrevet av Anneli
Til ? Hvis du leser det som står her så er det vel høyst unødvendig å kommentere slik du gjør! Det er ØIL som har fått disse billettene (på Arves initiativ/henvendelse til TIL) og det er bestemt at de som har hatt tillitsverv i ØILs fotballavdeling skal få en billett hver som takk for årets innsats. God tur til alle som reiser til Oslo for å se moroa live!
25.10.2012, skrevet av ?
Koffer har alle kompisan te arve fått billetta?
24.10.2012, skrevet av Liv Heidi
Utrolig flott at dere som står på for alle oss andre, kan få slike hyggelige "overraskelser". Det er veldig fortjent!!! Ønsker dere alle en super opplevelse :) :)
23.10.2012, skrevet av Jim G
Som æ skreiv til dæ på SMS Arve: æ skal IKKE ha nåkka penga! Har ikke bedt om hverken penger eller billett.