Avdeling: Fotball
Dato: 21.05.2007
Lagt inn av: Arve Berntzen

MØTE I FOTBALLGRUPPAS TRENERFORUM

Møtet ble avholdt på Høgtun ungdomsskole mandag 21.05.07 kl. 20.00.

Til stede: Inge Martinsen, Trond Wilhelmsen, Per Arild Martinsen, Fred Arne Ulriksen, Olav Henning Trondal, Maria Thomassen, Ragnar Antonsen, Jim G. Olsen, Oddgeir Kårsgård (kom kl. 21.00), Solveig Dahl (fotb.gruppa), Roger Johansen (fotb.gruppa) og Arve Berntzen.

SAK 5/07:  TRENINGSTIDER I VASSDALEN SESONGEN 2007

Vi gjennomgikk ønskene om treningstid for de enkelte lagene og ble enig om følgende fordeling:
Småjenter: Tirsdag og torsdag kl. 17.15 - 18.30
Smågutter: Tirsdag og torsdag kl. 18.30 - 20.00
Lillegutter:  Mandag og onsdag kl. 18.30 - 20.00
Lillejenter:  Mandag og onsdag kl. 17.30 - 19.00
Minigutter:  Tirsdag og torsdag kl. 17.30 - 19.00
Mygglaget:  Mandager kl. 17.30 - 18.30

I tillegg opprettes det en treningsgruppe for de beste småguttene og småjentene, sammen med noen tidligere guttespillere som er hjemme i Øksfjord. Dette gjøres for at disse smågutte- og småjentespillerne skal få utfordringer på et litt høyere nivå, basert på prinsippene om hospitering i en eldre/høyere treningsgruppe. Gruppas antall vil variere, og det er mulig å kvalifisere seg til denne treningsgruppa gjennom positiv treningsinnsats og utvikling. Det er også mulig å miste plassen i gruppa hvis ikke innsats og holdninger er på topp.

Treningstid for denne gruppa er onsdager kl. 19.30 - 21.00, og vil for smågutte- og småjentespillerne komme i tillegg til deres ordinære trening.

SAK 6/07:  KEEPERTRENING

Fred Arne vil fortsette med keepertreninger i 2007. I år blir det lagt opp slik at man benytter de første ca. 30 minuttene av ordinær treningstid til å trekke ut keeprene i et eget opplegg. Foreløpig plan for treningene er:

Gutter/smågutter: Torsdager kl. 18.30 - 19.00
Småjenter/lillegutter: Torsdager kl. 17.15 - 17.45
Lillejenter: Onsdager kl. 17.30 - 18.00
Mini/mygg: Tas etter avtale

SAK 7/07: INNLEGGING AV INFORMASJON PÅ NETTSIDENE TIL ØIL

Arve gjennomgikk prinsippene for nettsidene til idrettslaget. Alle trenere og medlemmer av fotballgruppa fikk brukernavn og passord til administrasjonssystemet, og vi tok en rask opplæring i hvordan man kan legge inn nyheter (kort tidshorisont) og emnesider (skal vare lengre, f.eks. hele sesongen). Det er ønskelig at all informasjon til spillere, foreldre/foresatte og publikum blir tilgjengelig på nettsidene, det krever aktiv innsats fra alle.

Møtet slutt kl. 22.00

Arve Berntzen