Avdeling: Fotball
Dato: 11.09.2007
Lagt inn av: Arve Berntzen

MØTE I TRENERFORUM FOTBALL

Møtet ble avholdt tirsdag 11.09.07 kl. 20.00 på klubbhuset i Vassdalen.

Til stede: Fred Arne Ulriksen, Per Arild Martinsen, Ragnar Antonsen, Inge Martinsen, Rita Skognes, Solveig Dahl og Arve Berntzen

SAK 8/2007: FORDELING AV TIMER I GYMSALEN

Fotballgruppa ønsker følgende timer i gymsalen til fotballaktivitet høsten 2007:

Jenter:
Tirsdager
Gutter:
Tirsdager
Småjenter:
Smågutter:
Fotballtrim:
Fotballtrim:
Fredager

SAK 9/2007: OPPSUMMERING AV SESONGEN 2007

Småjenter
Litt amputert sesong. Et lag trakk seg, det ble litt få kamper - 8 seriekamper totalt. God stigning i sesongen etter en noe laber start, jevnt bra oppmøte på treninger. Det blir sannsynligvis 3. plass på tabellen, det er bra. Utover høsten blir det trening ute så lenge det er bra forhold. Om ca. 1 mnd. blir det møte for å forberede neste sesong.

Smågutter
Også her litt amputert sesong. Et lag trakk seg, det ble til sammen 8 seriekamper. Resultatmessig har det gått svært bra, vi vant serien og spiller kretsfinale 7'er i Lakselv 15. september. Ivrige gutter, godt oppmøte på treninger og god innsats på trening og i kamp gir resultater. Vi trener også utover i september så lenge det er gode forhold på banen.

Lillejenter
Hele 12 seriekamper fordelt på 6 turneringsdager, 2 av disse (4 kamper) hjemme. Et urutinert lag, men stor framgang gjennom sesongen. Godt oppmøte på treninger.

Minijenter
Har trent mest sammen med lillejentene, spilt turneringer som eget lag. Flinke og ivrige jenter.

Minigutter
Har vært bra med spillere, hatt to lag i flere turneringer. Mange flinke spillere har gitt gode resultater og bra spill.

Keepertrening
Hovedsakelig fokusert på de eldste keeprene. Jobbet med grunnleggende ferdigheter, har sett god framgang på alle keeprene. Tidkrevende når man har egen trenergjerning i tillegg. Må se på opplegget dersom keepertrening skal videreføres neste år.

SAK 10/2007: AVSLUTNINGSFEST FOR LAGENE

Vi lager tre avslutninger for de aldersbestemte lagene:

Mygg- og minilagene har avslutning sammen.
Lillegutte- og lillejentelagene sammen.
Smågutte- og småjentelagene sammen.

Avslutningene avholdes fortrinnsvis i kafeen på klubbhuset. Trenene avtaler tid for de enkelte avslutningene, og Solveig avtaler pris på pizza fra Alfreds bistro.

Møtet slutt kl. 22.10

Arve Berntzen