Epost ØIL

Styre/utvalg: Hovedstyret
Dato: 14.05.2007
Lagt inn av: Solbjørg Jensen

Den 14.mai 2007  ble det avholdt hovedstyremøte i Øksfjord Idrettslag på klubbhuset i Vassdalen.

Følgende deltok:  Halvor Pettersen, Roald Antonsen, Solbjørg Jensen og Solveig Dahl, Maria Sotkajærvi.

Sak 11/07  VEDRØRENDE KJØP AV TOMT I VASSDALEN

Vedtak:       Styret i ØIL vedtar å kjøpe tomt i Vassdalen av Åse Nilsen til en sum av kr 114.000,-.  Enstemmig vedtatt.

Sak 12/07  UTTALELSE ANGÅENDE OPPGRADERING AV ØKSFJORD SAMFUNNSHUS

Astrid Johansen var invitert til å informere om revygruppa/kulturskolens ønsker iforhold til utbygging/oppgradering av samfunnshuset.

Vedtak:       Styret i ØIL slutter seg til uttalelsen fra Revygruppa og kulturskolen. Se eget vedlegg. Enstemmig vedtatt.

Sak 13/07  REFERATER

Roald informerte om overskudd i regnskapet pr 30.4.07   på kr 136.000,- før avskriving.

Solveig informerte om at Grieg Seafood har innvilget tilskudd på kr 50.000,- til fotballgruppa.  Tilskuddet er knyttet opp mot innkjøp av spilledrakter etc.

Sak 14/07  ÅRSFEST 2007

Årsfesten for medlemmene avholdes 27.oktober 2007.   May Bodil sjekker med musikk.

Møtet slutt

Adresse: v/Morten Olsen, 9550 Øksfjord