Styre/utvalg: Hovedstyret 2013
Dato: 25.08.2013
Lagt inn av: Torill Martinsen

PROTOKOLL FRA HOVEDSTYREMØTE I ØKSFJORD IDRETTSLAG 25.08.13 KL. 19.30 PÅ KLUBBHUSET I VASSDALEN

Tilstede: Jorunn Romsdal, Kai Edgar Flåten, Roald Anthonsen, Tor Kyrre Olsen

Forfall: Anneli Vestre, Arne Kristian Vestre, Liv-Heidi Martinsen, Torill Martinsen

Sak 54/13:      NYTT KUNSTGRESSDEKKE PÅ VASSDALEN STADION

Kai Edgar orienterte fra møte i Lakselv, 21.08.13 arrangert av Finnmark Fotballkrets, hvor han og Torbjørn Johnsen deltok på vegne av ØIL.

VEDTAK:

1.      Øksfjord Idrettslag går inn i prosjektet med nytt kunstgressdekke på Vassdalen stadion.

2.      ØIL sender søknad til Loppa kommune om å overta eierskapet av banen, slik at det gir full momskompensasjon til prosjektet og reduserer kostnadene. Loppa kommune blir da den formelle søker av spillemidler. (Søknadsfrist 15.01.14)

3.      Vi må be Loppa kommune om å prioritere kunstgressdekke i handlingsplanen for idrettsanlegg.(Dette må skje før søknadsfrist for spillemidler)

4.      Øksfjord Idrettslag sender søknad om støtte til kunstgressdekke til Sparebank1 Nord-Norges gavefond. (Søknadsfrist 01.10.13)

5.      Vi søker Loppa kommune om at de dekker mellomfinansiering av prosjektet mot at de får nåværende kunstgressbanedekke.

6.      Leder og nestleder i ØIL ber om møte med Loppa kommune, og gis fullmakt til å forhandle fram en avtale med kommunen.

7.      Øksfjord Idrettslag går inn i prosjektet uavhengig av om Loppa kommune blir med eller ei. Kostnadene som ØIL må dekke blir da mellomfinansiering og det vi eventuelt ikke får i momskompensasjon.

Møtet avsluttet kl. 21.00

Jorunn Romsdal