Styre/utvalg: Hovedstyret 2012
Dato: 25.06.2012
Lagt inn av: Torill Martinsen

Styremøte 24.06.12 kl. 20.00

T.S: Roald Antonsen, Arne K Vestre, Kai Edgar Flåten, Halvor Pettersen, Torill Martinsen, Helmer Olsen

Sak 11/12       ØIL BUSSEN

Bussen trenger en overhaling.

Vedtak :           Helmer innhenter tilbud fra flere parter på tilbud om oppretting og lakkering av bussen.

Sak 12/12       Unge som ledere

Skal være et seminar/kurs høsten 2012 i Syltefjord i regi av Finnmark Idrettskrets. Ungdom er den viktigste ressursen for utvikling av idretten i Norge. Vi satser derfor på utdanning av unge ledere.

Har vi noen å sende fra vårt lag?

Vedtak:           Kai Edgar undersøker om det er noen av våre ungdommer hos oss som ønsker å delta (min. 2 stk) på dette kurset.

Sak 13/12       Investeringsplan

Vi har mye som en må vurdere å gjøre i idrettslaget framover. Kan det være en ide å lage en plan for hva som tenkes å gjøre. En slags langsiktig handlingsplan for laget. Med prioriteringer og ønsker for hva en kan tenke seg bør eller må gjøres fremover i tid.

Vedtak:           Vi går i gang og lager en plan over dette. Kai Edgar får ansvar og lager en handlingsplan hvor vi setter inn de ulike gjøremål.

Sak 14/12       Regnskap

Pr. 31.5.12      Inntekt:           781.836,30,-

Utgifter:          482.946,97,-

Dvs. at det totale overskuddet blir da på kr 218.946,97,-

Sak 15/12       GRIEG SEAFOOD turneringa

En kjempeturnering.
Vedtak:           En del bør gjøres annerledes ved neste turnering. Dette har blitt tatt opp i evalueringen og er notert ned slik at vi kan ta tak i dette til neste år.
En viss % av inntektene må kunne øremerkes for å kunne gjøre turneringa enda bedre.

Til neste år må vi prøve å nå flere idrettslag, samtidig som de store lagene må begrenses til å kunne få delta med max 20 lag. Påmeldingsfrist 1. mnd før arrangementet.

Sak 16/12       ØIL dress

Vi ønsker at ØIL skal markedsføres så ofte og så mye som mulig i alle sammenhenger.

Vedtak:           Styret og alle trenere vil få tildelt en overtrekksdress ved behov.

Sak 17/12       Gjerdet rundt banen og kantsteiner ved elve siden.

Gjerdet trengs en overhaling og vi trenger å få satt ned kantstein for å få satt nettet fast.

Vedtak:           Halvor har vært i kontakt med Aksis ang. gjerdet. Når det gjelder å få gjerdet og kantstein på plass er vi avhengig av å få til en dugnad så vi får dette gjort. Når dugnadsdato er satt vil dette bli annonsert.

Sak 18/12       ØKSFJORDRENNET lørdag 9.februar 2013

Vedtak:           Roald har hovedansvaret for arrangementet.

Sak 19/12       CUPRENN 2013

Vedtak:           Hovedstyret ønsker å få i gang cuprenn igjen. Start feb/mars 2013.

Sak 20/12       Samarbeidet ØIL-SØRØYGLIMT

Vi har et samarbeid i dag.  Det bør finnes og ligge noen føringer som bør ligge til grunn for dette samarbeidet. I dag praktiseres det ulikt innad i klubbene på hvordan ting gjøres bl.a mtp. turneringer og kontigenter.

Vedtak:           På Altaturneringen 10.-12. august vil vi be om et møte med Sørøyglimt og få dette på plass.

Møte slutt kl. 21.35

Torill Martinsen (s)