Styre/utvalg: Hovedstyret 2012
Dato: 15.04.2012
Lagt inn av: Torill Martinsen

Styremøte søndag 15.04.2012 kl 19.30 på Klubbhuset

Tilstede: Halvor Pettersen, Anneli Vestre, Kai Edgar Flåten, Torill Martinsen, Roald Antonsen.

Meldt forfall: Arne K Vestre.

Sak 6/12         Gardirennet 2012

Info v/Roald:             285 deltakere og ca. 44 000-45 000,- omsetning i brutto.

Vedtak:           Vi må bedre informasjonen til neste år på Øil sin hjemmeside slik at all nødvendig informasjon når alle som ønsker å delta.

Sak 7/12         Barneidrettsgruppa

Info v/Anneli:            Fra de ulike arrangementer og avslutningen for de aktiviteter som har vært. Og litt om hvordan en ser på aktivitetene i gruppa videre.

Barneidrettsgruppa ønsker å få til et bedre samarbeid mellom alle de ulike gruppene innad i ØIL. Slik at en kan gi tilbud til flest mulige barn uten at barna må velge hva de ønsker å gjøre.

Vi hadde full premiering, og vi går inn for full premiering for alle barn i de ulike aktivitetene for fremtiden og.

Vedtak:          ØIL ved hovedstyret bør være med når tildelingen av timer i bl.a. gymsalen skal skje. Tildelingen av tildelte timer skal skje i form av hovedstyret på et styremøte.

Sak 8/12         Øksfjord Nytt

Info v/Anneli: Øksfjord Nytt er kommet i nye flotte farger. Tidligere aviser er og kommet ut i pdf filer, og kan leses på ØIL’ sin hjemmeside: www.øil.no God lesing J

Hva med å gi et abonnement på avisa i gave til venner eller familie?  Ta kontakt med Anneli.

Sak 9/12         17.mai 2012

Vi sender et brev til kommunen hvor vi som idrettslag ber om et tilskudd for å arrangere 17.mai.

Vedtak:           Vi søker på arrangementet og leder sender en søknad. Når tildelingen av arrangementet er gjort møtes hovedstyret for å sette sammen det videre arbeidet for gjennomføringen av dagen dersom vi skulle få arrangementet.

Sak  10/12      Eventuellt

Politiattester

Vedtak:           Nestleder Kai Edgar tar ansvaret for å få inn de resterende politiattestene fra de ulike aktivitets lederne.

Vedtak:           Vi ønsker å sette fokus på økonomien i idrettslaget.

Møte slutt kl 21.30

Torill Martinsen (s)