Styre/utvalg: Årsmøte
Dato: 20.02.2012
Lagt inn av: Torill Martinsen

Ekstra ordinært årsmøte mandag 20.02.2012                    på klubbhuset kl. 18.00

Tilstede: Halvor Pettersen, Kai Edgar Flåten, Arve Berntzen, Roald Antonsen, Øystein Kristiansen, Arne K Vestre, Torill Martinsen.

VELKOMMEN TIL EKSTRA ORDINÆRT ÅRSMØTE v/leder Halvor Pettersen.

Sak 10/12                   VALG

Nestleder:                                                                             (2 år)

Forslag fra styret:       Kai Edgar Flåten

Andre forslag:            Ingen andre forslag

Vedtak:                       Enstemmig valgt

Barneidrett:

Forslag:                       Anneli Vestre                                      (leder)

Kate Brox                                            (Medlem)

Anette Ingebrigtsen                           (Medlem)

Karianne H Johansen                          (Medlem)
Andre forslag:             Ingen andre forslag

Vedtak:                       Anneli velges enstemmig som leder/kontaktperson og de organiserer gruppa selv.

JUDO:
Forslag:                                           Sten Ivar Larsen                                 (leder)

Olav Henning Trondal                       (Medlem)

Jan Ove Holmen                                (Medlem)
Andre forslag:            Ingen andre forslag
Vedtak:                       Enstemmig valgt

Sak 11/12                   SKIGRUPPA

Innstilling:                  Skal vi forholde oss til vedtaket som ble gjort på årsmøtet den 05.01.12 og legge ned skigruppa? Hovedstyret synes det imidlertid at det er synd at lysløypa i så tilfelle ikke skal opprettholdes med løyper og lignende i og med at vi har en ny scooter stående. En bør prøve å organisere det slik at en har mulighet å holde løyper åpent for å bidra til å skape videre ski miljø i bygda. Å være med på legge til rette for å utvikle fremtidige ski utøvere.

Vi trenger en hovedansvarlig for scooteren i så tilfelle. Øystein Kristiansen har sagt deg villig til dette. Han vil da få ansvar for å holde løyper åpent. Han lager ei ”kjøreliste” med aktuelle navn. Dette vil organiseres som en slags ”turnus”. ØIL holder bensin.

Vedtak:                       Skigruppa blir lagt i ”dvale” og hovedstyret tar inntil videre ansvaret for denne gruppa. Øystein Kristiansen får ansvaret for scooteren. Han vil få innkalling til hovedstyre møter ved behov.

Møte slutt kl 18.40

Torill Martinsen (s)