Styre/utvalg: Hovedstyret 2011
Dato: 09.03.2011
Lagt inn av: Torill Martinsen

Møte i hovedstyret onsdag 09.03.2011 på klubbhuset kl 19.00

T.S: Roald Antonsen, Halvor Pettersen, Alexander Vestre, Torill Martinsen, Maria

Sotkajærvi, Helmer Olsen, Arne Kristian Vestre

MELDT forfall: Roger Johansen, Line Olsen

Sak 01/11        Referat fra fra ”Postkassa”.

-          Skifte av daglig leder i Finnmark fotballkrets. Ny leder i 50 % stilling fra 1 mars til 1 nov blir Roger Finjord. Han vil tiltre stillingen fullt i 100 % fra 1.nov.

Sak 02/11        FOTBALL: Referat fra aldersbestemt & A- LAGET v/ Arne Kristian

-          Vi jobber med på finne ny oppmann, han vi hadde har sagt ifra seg vervet.

-          Godt oppmøte på A- laget.

-          Aldersbestemt fungerer fint. Og herunder og samarbeid mellom ØIL og Sørøy Glimt

-          DET MANGLER foreldrekontakter i de ulike gruppene. DETTE må vi få til. Det er og et behov å få til en rullerende liste av foreldre som kan delta på reiser og lignende.

-          Det et ønske å få en ”Cettle Bells” som utstyr til styrketrening i gymsalen. Utgift ca. 20 000,-

-          VI driver på med rekruttering for å få flere folk inn i fotballgruppa.

BARNEIDRETT v/ Maria

-          Premieutdeling uke 14,  etter siste cuprenn i lag med Skigruppa.

-          Karianne Heggeskog er blitt med som medlem i barneidrettsgruppa J

BUSSEN RULLER OG GÅR v/ Helmer

SKIGRUPPA v/ Alexander

-          Den nye skiløypa begynner å ta form. Der vil enda bli noen småjusteringer.

-          Neste sesong vil vi gå i gang med å få til trenere for ungan. Med bl.a teknikk m.m. Her vil vi involvere kommunen.

-          Ny scooter vurderes. Evt. Løypemaskin. Begge tilbud bør vurderes, få tilbud. Og bringe dette videre til styret.

-          Oppstart av TOPPTUR KLUBB. Det vil bli et annonsert møte etter hvert.

-          Avslutningstur for ”årets” skientusiaster til Rafsbotn. Dette vil vi å komme tilbake til. J

Gardirennet 2011

Vi tar kontakt med BASE CAMP og får til en avtale her.

REGNSKAP info v/ Roald

Sak 03/11        Forsikring A laget

-          Skal spillerne betale sin egen forsikring? Dette bør diskuteres i fotball gruppa før det tas opp til videre behandling i hovedstyret. Dette bør være avklart til utgangen av mars.

Sak 04/11        -    Vi godtar et tilbudet om dusjkabinett, varmekabel og flyt av gulv fra Bengt    Andersen

Samlet Kr 540 000,-

Enstemmig Vedtatt

Sak 05/11        SALG AV TOMT til Loppa Kommune

Kr 37 500,- er tilbudt fra kommunen. I avtalen må det må presiseres at Kommunen skal iverksette tiltak. Og ikke bare skal eventuelt skal gjøre dette med tanke på bygging av skredvoll.

Sak 06/11        Bane og KOMITEE

Hvilke arbeidsoppgaver skal ligge under denne komiteen. Dette må lages en

Oversikt på.

Sak 07/11        Overtrekksdresser

Fotballgruppa innhenter tilbud på ØIL dress som ALLE også foreldre på tvers av gruppene kan bruke. Evt kjøpe sjøl.

Sak 08/11        MYGG/ MINI turneringen 2011

Kai Edgar har trukket seg som leder.

Vi bør danne ei gruppe, en komitee som kan gå i gang å jobbe mot denne turneringa så fort som mulig. Denne turneringa finner sted i midten av juni. Arne K går i gang med dette.

Møte slutt kl 20.30