Epost ØIL

Hovedstyremøte i Øksfjord IL på klubbhuset
torsdag 10.10.2018 kl. 19.00

Til stede: Ståle Johansen, Cathrine Jensen, Marit Olsen, Beate Danielsen,
Ivar Martinsen, Cato Kristiansen og (Arve Berntzen i sak 29 og Heidi Wang fra sak 33).

29/18 Kvalitetsklubbarbeidet

”Retningslinjer for barn og ungdom” – Arve, Kai-Edgar og Ivar jobber videre med dette. Viktig å dra med foreldre/foresatte i dette arbeidet.

”Trygge rammer” og ”årlig verdimøte” – tema: mobbing, rasisme og inkludering ønsker vi å gjennomføre i forbindelse med en jubileumskveld i løpet av oktober og november.

Det blir 2 aktiviteter, en aktivitetsdag på fotballbanen/klubbhus lørdag den 27.oktober og en kveld på samfunnshuset for voksne og ungdom med bl.a. Roger Finjord litt senere. Det er satt av egne grupper som jobber med disse dagene.

30/18 Støtte til guttelaget ifb. Norway cup 2018

Det er tidligere kommet søknad fra guttelaget om kr 25.000,- til støtte ifb. med deltakelse i Norway cup 2018 innvilges de dette.

31/18 Leie av klubbhuset

Skole, barnehage, SFO og Vassdalen velforening for leie klubbhuset gratis.

32/18 Ansvarlig for politiattest

Maria Thomassen velges som ansvarlig for politiattest i Øksfjord IL.

33/18 Forespørsel om støtte til dansekurs på samfunnshuset

Berit Wilhelmsen har spurt ØIL om støtte til å arrangere dansekurs på samfunnshuset med innleid instruktør og leie av samfunnshuset. De som deltar på kurset må være støttemedlemmer av ØIL, og Berit leverer liste til leder. ØIL dekker alle utgifter til kurset.
Regninger for dette sendes kasserer Beate Danielsen.

34/18 Skifte av vinduer i klubbhuset og strømpunkt i garasjen

Cato ber om skriftlig tilbud fra AA West på å skifte 9 vinduer i 2.etasje i klubbhuset. Ivar tar kontakt med Nordlys elektro for å få lagt inn strøm til det ene hjørnet i garasjen.

Enstemmig

35/18 Støtte til mandagstrimmen

Det er kommet inn søknad om støtte på inntil kr. 10.000,- for å kjøpe inn utstyr til bruk i gymsalen ifb. med mandagstrimmen for damer. Dette innvilges under forutsetning av at alle som deltar på mandagstrimmen er støttemedlemmer av ØIL. Liste over de som deltar sendes leder.

Regningen for utstyret sendes kasserer Beate Danielsen.

36/18 Sponsoravtaler

Beate snakker med Roald hvilke avtaler som gjelder og hva som må reforhandles og jobber videre med dette.

Møtet hevet kl. 20.50

Ståle Johansen