Styre/utvalg: Hovedstyret 2018
Lagt inn av: Ståle Johansen

Hovedstyremøte i Øksfjord IL på klubbhuset
søndag 08.04.2018 kl. 19.00

Til stede:   Ståle Johansen, Liv Heidi Martinsen, Cathrine Jensen, Beate Danielsen,
Kai Edgar Flåten, Maria Thomassen, Cato Kristiansen, Ivar Martinsen og Roald Anthonsen. (Både gammelt og nytt styre møter).

Sak 16/18 Foredrag ”Ta livet tilbake” – forespørsel fra Sanitetsforeningen

Øksfjord sanitetsforening har tatt kontakt for høre om ØIL kan bidra økonomisk for å få gjennomført arrangement med en foredragsholder med tema ”Ta livet tilbake”.

ØIL synes det er et flott tiltak, men at dette er litt på siden av det som vi fokuserer på. Vi ønsker derfor ikke å bidra med penger til dette foredraget.

Sak 17/18 Innkjøp av tråkkemaskin til ski

Vi har fått tilbud om kjøp av en eldre tråkkemaskin, men denne er ikke aktuell. En ny tråkkemaskin koster opp mot 900.000,-, mens en som er lite brukt koster ca 500.000,-

Ski-gruppa får i oppgave å finne ut hvilken maskin som vi har behov for, og deretter undersøke priser som deretter legges fram for styret.

Sak 18/18 Ski-gruppa

Maria Thomassen sier seg villig til å være leder, og Alexander Vestre stiller som medlem i ski-gruppa.

Enstemming.

Sak 18/18 Grieg Seafood turneringen 2018

Maria Thomassen tar på seg ansvaret som turneringsleder for årets turnering. Vi gikk igjennom deler av oppgavelisten fra i fjor og fordelte enkelte oppgaver. Maria innkaller til arbeidsmøte så snart som mulig.

Sak 19/18 Turløyper

Merking av eksisterende turløyper må gjøres på de første turene vi går til sommeren. Cathrine kjøper inn mer merkespray, og vi kan hente å ta med. Det skal også merkes flere turløyper - spesielt flere ”grønne” løyper.

Møtet hevet kl. 20.15

Ståle Johansen