Styre/utvalg: Hovedstyret 2018
Lagt inn av: Ståle Johansen

Hovedstyremøte i Øksfjord IL på klubbhuset
tirsdag 11.02.2018 kl. 17.00

Til stede:   Arve Berntzen, Ståle Johansen, Liv Heidi Martinsen, Cathrine Jensen, Ulf-Rune Pettersen og Roald Anthonsen

Sak 03/18 Prosjektsamarbeid med biblioteket – ”Skaperverksted”

Jorunn Johansen informerte prosjekt ”Skaperverksted” som skal arrangeres på biblioteket i samarbeid med Øksfjord idrettslag for å skape større bredde for barn og ungdom - også for de som ikke er så mobil.

Innkjøp av ”Little bits” komponenter og kurs i dette, samt arrangement av aktivitetsdager med dette.

Det er søkt om støtte fra Sparebank1 Nord Norge og halvparten fra ØIL. Det er innvilget kr. 10.000,- fra SNN til prosjektet.

Styret er i utgangspunktet positiv til et slikt prosjekt, men det må sjekket opp i mot vedtektene til idrettslaget om dette er noe som vi kan bidra til og støtte. Roald og Liv-Heidi sjekker dette opp og gir tilbakemelding.

Sak 04/18 Årsmeldinger for 2017

Årsmeldinger for skigruppa og barneidrett mangler. Disse må sendes til sekretær innen fredag 17.februar.

Sak 05/18 Hederspriser for 2017 som skal deles ut på årsfesten

Roald har bestilt inn disse. Det er kommer inn 2 forslag til kandidater til ildskjelpris som deles ut på årsfesten den 17.februar.

Sak 06/18 Planlegging av verdimøte

Vi vil forsøke å få arrangert er verdimøte i løpet av våren. Cathrine og Liv-Heidi utarbeider et forslag til tema, innhold og struktur på dette møtet.

Sak 07/18 Turneringsleder for Grieg Seafood turneringen.

Grieg Seafood turneringen 2018 vil bli arrangert lørdag 9.juni 2018. Styret tar opp planlegging av dette på et eget møte som blir 8.april.

Sak 08/18 Bussen

Det er kommet inn et tilbud på kr. 13.000,- for å reparere bussen. Bussen skal selges og vi sender inn melding om avskilting og oppsigelse av forsikring.

Enstemmig.

Sak 9/18 Planlegging av årsfesten 17.02.2018

Det er nå 21 påmeldte noe som er lite. Vi håper på i alle fall dobbelt så mange. Det sendes ut en ny SMS til medlemmene på mandag med svarmulighet direkte til Kai Edgar. Snakke med folk på arbeidsplassene rundt omkring i bygda.

Bordene kjøres på torsdag kl. 18.00. Pynt hentes fra lageret på samfunnshuset og Torill forespørres om pynting. Liv-Heidi og Cathrine ordner med bestikk og fat m.m.
Blomster til ildskjelprisen.

Sak 10/18 Status kvalitetsklubb

Vi har fått tilbakemelding fra kretsen på arbeidet. 5 av punktene er godkjent mens, enkelte av punktene må vi jobbe mer med.

Møtet hevet kl. 19.00

Ståle Johansen