Styre/utvalg: Hovedstyret 2017
Lagt inn av: Ståle Johansen
Hovedstyremøte i Øksfjord IL på klubbhuset
onsdag 19.01.2017 kl. 18.00

Til stede: Karine Patterson, Arve Berntzen, Ståle Johansen, Liv Heidi Martinsen,
Maria Thomassen, Roald Antonsen, Cathrine Jenssen og Jim Gaute Olsen (i sak 5)

Sak 01/17 Generell informasjon
  • Torill Martinsen har bedt om å bli fritatt fra sitt verv som nestleder, noe som er blitt godkjent av leder.
  • Leder henvender seg til kommunens brannvesen for å få avklart forhold angående brannsikkerhet i klubbhuset.
  • Avtaler i forhold til Grieg Seafood turneringen må gjøres i god tid (flere måneder før) før arrangementet.
  • Det finnes midler fra Alta kraftlag som det kan søkes på i forhold til flomlys. Det er ikke behov for nye flomlys.
  • Det er kommet inn tilbud på 120.000 på oppussing av klubbhuset.
  • Høytaleranlegget på Vassdal stadion må repareres. Arve sjekker opp.
Sak 02/17 Kvalitetsklubb-prosjektet

Liv Heidi informerte om dokumentet som har med økonomi å gjøre. Disse dokumentene som er under arbeid lagres i felles Dropbox under mappa ”Under arbeid” i ”Kvalitetsklubb” mappa. Styret gikk igjennom utkastet om økonomi.

Det innkalles til nytt møte om kvalitetsklubb-prosjektet i løpet av februar.

Sak 03/17 Dato for årsmøte

Det sendes ut innkalling til årsmøte onsdag 8.mars 2017 klokken 19.00. Frist for å levere inn årsmeldinger settes til 31.januar 2017. Forslag til årsbudsjett for 2017 tas opp på neste styremøte.

Sak 04/17 Bussen

Det vedtas og forsøkte å selge ØIL-bussen og heller bruke privatbiler eller leie buss når det er nødvendig. Leder tar kontakt med bussansvarlig eventuelt andre for å forsøke å sette i gang denne prosessen.

Sak 05/17 Informasjon fra valgkomiteen

Jim informerte om hva valgkomiteen har gjort så langt, men det er problem å finne kandidater til ledervervet.

Sak 06/17 Informasjon om idrettshall/kompetansesenter

Cathrine har vært med på et møte 1.november angående dette, der vi har kommet med noen ønsker i fra idrettslaget, men vi må diskutere dette nærmere og komme med flere ønsker.

Møtet hevet kl. 19.45

Ståle Johansen (s)