Styre/utvalg: Hovedstyret 2016
Lagt inn av: Ståle Johansen
Hovedstyremøte i Øksfjord IL på klubbhuset
onsdag 12.10.2016 kl. 18.00

Til stede: Karine Patterson, Ulf-Rune Pettersen, Arve Berntzen, Ståle Johansen, Liv Heidi Martinsen, Maria Thomassen, Roald Antonsen og Cathrine Jenssen.

Sak 33/16 Kvalitetsklubb arbeidet - status

1.     Oppgaver ifb. med oppstart av aktiviteter (oppstartsansvarlig)

2.    Rutiner for Politiattest er ferdig utarbeidet av Arve og vis fram for styret.

3.    Rekrutteringsplan

4.    Arrangement av hjemmekamper (Luke og Arve har begynt å på denne)

5.    FIKS-ansvarlig (Arve ser på denne)

6.    Plan for økonomistyring (Karine og Liv Heidi er begynt på denne)

7.    Retningslinjer for barne- og ungdomsidretten:
Karine og Torill har sett på ”Foreldrevett reglene” og legger det klar til godkjenning, Luke og Ulf-Rune ser på trenere/ledere/spillere, kamper og treninger

Sak 34/16 ØIL og Sørøy-Glimt som arrangør av KM-sluttspillet 2017

Øksfjord IL og Sørøy-Glimt har fått tildelt arrangementet av KM-sluttspillet i 2017. Vi har hatt flere personer i Vestre-Jakobselv for å se på opplegget rundt årets KM-sluttspill for å få erfaringer fra dem.

Sponsormidler må søkes tidlig og bruk hele Finnmark. Dersom Vestre-Jakobselv har vist det som de har vist nå ville ikke de ha tatt dette arrangementet. De hadde delt opp i 5 grupper som hver jobbet med sine deler av arrangementet. Deres arrangement var veldig bra.

Det må søkes om midler allerede nå. Vi bør se på Øksfjord-turnering arrangementet og KM-sluttspill arrangementet i lag. Som styringsgruppe velges Arve Berntzen (leder), Ulf-Rune Pettersen og Cathrine Jenssen. Roy og Anneli er med i gruppa fra Sørøy-Glimt.

Sak 35/16 Fordeling av inntekter ifb. med arrangement i Øksfjord-dagan.

ØIL arrangerte en småguttekamp og ”indre/ytre kamp” med litt inntekter. Styret vedtar å gi støtte til ”Øksfjord-dagan” pr kr. 1000,-

Sak 36/16 Evaluering av arrangementet på Øksfjord-dagan

Det var et kjempeartig arrangement, og vi ønsker også å ha dette med til neste år. Det var bra å ha det på en lørdag, selv om det var flere arrangementer den dagen.

Sak 37/16 Retningslinjer for utleie av lokaler

Rettlingslinjene for utleie av klubbhus-lokalet må revideres og prisene oppjustering. Karine og Liv Heidi ser på dette når de jobber med økonomi i kvalitetsklubb.

Sak 38/16 Innkalling til møte i plankomiteen for kompetansesenter og idrettshall

Cathrine møter for ØIL i det første møte 1. november kl. 16.00 for å få mer informasjon om prosjektet. Vara Ulf-Rune.

Sak 39/16 Skilting og merking av ski- og turløyper

Øksfjord IL har fått tildelt kr 70.000,- fra fylkeskommunen i 2013 for å skilte og merke ski- og turløyper i Øksfjord området. Cathrine undersøker med kommunen i forhold til ”Perletur” prosjektet fra Finnmark Friluftsrådet.

Sak 40/16 Finnmark idrettskrets ”Superhelg” den 4.-6.november

Det legges ut info på hjemmesiden slik at de som ønsker å dra på denne kan gi tilbakemelding.

Møtet hevet kl. 19.30

Ståle Johansen (s)