Styre/utvalg: Hovedstyret 2016
Lagt inn av: Ståle Johansen
Hovedstyremøte i Øksfjord IL på klubbhuset
torsdag 21.6.2016 kl. 18.00

Til stede: Roald Antonsen, Karine Patterson, Ulf-Rune Pettersen, Arve Berntzen, Ståle Johansen, Liv Heidi Martinsen, Luke Patterson, Torill Martinsen og Kim Gøran Pedersen i sak 30/16.

Sak 30/16 Status for veranda-prosjektet

Kim orienterte om hva som er gjort, og hva som gjenstår. Det meste er ferdig, og ble klar til bruk før Grieg Seafood turneringen. Det er bare små ting som gjenstår nå. Fridtjof og Kim har gjort en kjempe jobb! Det er også planer om å få skiftet de gamle vinduene og gulvbelegg i løpet av høsten.

Sak 31/16 Kvalitetsklubb arbeidet

Karine orienterte om kvalitetsklubb- og fotballedersamlingen i Alta hvor man ble enige om å jobbe med minst 5 prioriteringer. Hovedstyret ønsker å starte med følgende:

1.     Oppgaver ifb. med oppstart av aktiviteter (oppstartsansvarlig)

2.    Politiattest (Arve gjør denne ferdig)

3.    Rekrutteringsplan

4.    Arrangement av hjemmekamper (Luke og Arve ser på denne)

5.    FIKS-ansvarlig (Arve ser på denne)

6.    Plan for økonomistyring (Karine og Liv Heidi ser på denne)

7.    Retningslinjer for barne- og ungdomsidretten (Karine og Torill ser på ”Foreldrevett reglene”, Luke og Ulf-Rune ser på trenere/ledere/spillere, kamper og treninger)

Utkast skal være klart til 12.august.

Onsdag 24.august innkalles alle tillitsvalgte i klubben for å få informasjon om det pågående ”kvalitetsklubb” arbeidet.

Sak 32/16 ”Levende klubbhus”

Vi ønsker at klubbhuset skal bli brukt mye mer enn det gjøres i dag og at flere skal få glede av lokalet. 2.etasjen i klubbhuset skal derfor være åpen for alle fra kl. 17.00 – 21.00 hver dag. Det må i den forbindelse settes opp liste over ukesansvarlige som skal se til lokalet, rydde og renhold. Det bestilles inn lås som automatisk låser opp og igjen døren.

Møtet hevet kl. 19.45

Ståle Johansen (s)