Styre/utvalg: Hovedstyret 2016
Lagt inn av: Torill Martinsen

Referat fra

HOVEDSTYREMØTE I ØKSFJORD IDRETTSLAG søndag 21.02.16 KL. 10.00 PÅ KLUBBHUSET

Tilstede:          Kai Edgar Flåten, Liv Heidi Martinsen, Karine Patterson, Arve Berntzen

Forfall:            Anneli Vestre, Torill Martinsen, Cathrine Jensen, Roald Antonsen

Saksliste:

Sak 3/16:        GODKJENNING AV INNKALLING OG SAKSLISTE

Vedtak:           Innkalling og saksliste godkjennes

Sak 4/16:        Arrangere KM-sluttspill 2017

Finnmark Fotballkrets søker etter lokal arrangør til gjennomføring av KM-sluttspillet  30.september 2017

Finnmark Fotballkrets ønsker å forsterke og utvide gjennomføringen av KM-sluttspillet som gjennomføres hver høst. Derfor startet vi høsten 2013 med kretsfinaler som ble gjennomført som en forsøksordning med doble kamper, bankett og premieutdeling og mye fest rundt arrangementet.

FFK ønsker å bruke den kompetansen som er tilegnet etter gjennomføringen av Open Nordic Tournament til å forsterke KM-sluttspillet som sesongens store avslutning. Gjennomføringen vil være et samarbeid mellom Finnmark Fotballkrets og lokal klubb.

Vedtak:                      Øksfjord IL søker sammen med Sørøy Glimt om å få arrangere KM‐sluttspillet i fotball 2017 for aldersbestemte klasser. Søknad sendes innen søknadsfristen 1. mars 2016 av fotballgruppa.

Sak 5/16         Søknad om påmelding – Kvalitetsklubb nivå 1

Vedtak:           Øksfjord IL melder seg på i arbeidet med Kvalitetsklubb i regi av Finnmark fotballkrets. Vi er allerede i gang med dette arbeidet, og vil få god hjelp og støtte av kretsen i det videre arbeidet. Søknad sendes fra fotballgruppa.

Sak 6/16         Innkjøp av løypeslodd

Hovedstyre har fått en forspørsel fra Pål Andersen m.fl om innkjøp av løypeslodd til bruk i lysløypa. Løypeslodden brukes til å jevne ut skitraséen. Det er innhentet tilbud fra Trysil Snow System på kr.16 210.- eks.mva levert Øksfjord

Vedtak:           Øksfjord IL vedtar å kjøpe løypeslodd i henhold til tilbud fra Trysil Snow System på kr.16 210.- eks.mva levert Øksfjord.

Møte slutt kl.1130.

For ØIL hovedstyret