Glemt brukernavn eller passord?
 
        Hovedstyret      Fotball      Ski      Barneidrett      Kvalitetsklubb     
Søk:  
 
  Startsiden
  Om Øksfjord IL
  Kontakt oss
  Gjestebok
  Bildegalleri
  Avstemninger
  Aktivitetskalender
  Lenker
  Skjema
  Krydder!
  Grasrotandelen
  Nyhetsarkiv
  Utklippsarkiv
  Epost ØIL
  Om fotballgruppa
  Møtereferat
  Spilleregler
  Fotballvafler
  Nyhetsarkiv
  Info om turneringa
  Kampoppsett 2019
 
GJESTEBOK FOR ØKSFJORD IL
Ditt navn:
Hjemmeside (valgfritt):
Emne:
Din e-mail (valgfritt):
Melding:
Sjekk: Skriv inn de tre siste (små) bokstavene i det norske alfabetet:  

Side: 01 02 03 04 05 06

Til Jim | Lars-Einar 16.04.2008  12:21
Gratulere med dagen til Eva og Berit. Når det gjelder Jim Gaute, så skriver han masse rart. Enig med Eric, bare vent til vi starter opp med treningen, da blir det ikke bare å være han. Skal høre med Eric om 20 tommerne er moden for comback...... Æ stille kun dersom han Tommy står i mål. Hilsen til alle kjente. Flott side dokker har fått i gang.

ræva fotball | ericmb 04.04.2008  05:50
mht Jim G. latterlige utsagn:

"Eric Michelle va med, han imponerte selvfølgelig ikke, men det har han jo aldri gjort heller. Han e jo huske KUN for ett og anna arrogant straffespark !"

bedre det enn å bli huska for å ha skutt på mål men skuddet gikk til innkast.. sånn går det når man e skeiv i beinan og har røv på 60kg.. det skal nokka til å få styring på det. har du glemt de gule og røde kortan mine?

HVIS æ noen gang kommer en gang til (det e langt fra Australia desverre) på det der så skal æ ha i hvert fall 1 mnd på å trene mæ opp (eller ned om du vil). Også får ikke han Uffen være coach heller, det går bare ikke an. uffen i "lederstilling"?? ka e det neste? Leeds i 3 divisjon?

hoho!

Eric

PS: grattis til ALLE med bursdag i dag. det e UMULIG at alle har bursdag i dag.. æ nekte å tru det..

ret skrivning | De norske ret skrivnings forbunn 23.03.2008  23:54
http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=245395

nork ret skrivning for dumbis.

ELDERLY BOYS | jim g 30.01.2008  22:01
Lars Einar har meldt at han vil være med hvis han får lov hos kjærringa...
Han sir han ikke har hælsa til å spille,men at han vil ha en "støttefunksjon" ( omtrent som han Kyrremann...)
Når han hørte at han UFFEN va med så sahan at: "så dårlig hælsa har æ ikke !"

Mats og årstall | Jorid 07.01.2008  15:29
Søte l...e Kai:)
Du og Mats huske dårlig begge to:)
Det måtte ha vært i 1991 på Ifjordfjellet, fordi som du sir han møtte jo prinsessa si i 1992:) å hele den sommarn dreiv han IKKE med fotball i allefall:-)
Blei veldig gla for d fine du skreiv, og nei du skal vel ikke bli nekte nåkka. (trur ikke du tør å møte mæ no) Det hær blir artig!!!

Mats og årstall | Kai M Hansen 05.01.2008  21:20 kai-m-hansen.spaces.live.com/ kai.m.h@online.no
Mats mener det skjedde i 92 på Ifjorfjellet. Han sier at årstallet mer eller mindre står stempla inni hodet til han. Men det va jo det årstallet som Mats fikk øyan opp for ho lille sexye rødhåra fra Hasvik, som no har forandret seg til den sexye rødhåra fra Hasvik ;-))

Oj oj no blir æ vel nekta både syketransport og trygd dersom æ skulle få behov for det?!

fotball | Pål G 04.01.2008  15:42
Godt nytt fotball år alle sammen! ja det hadde vært kjempe artig å blitt med på :-)Ser ut som dokk har det artig på tur.
Vi får vel med han Stig åsså .Wenke og Heidi kan vel få spille fremme så kan vi andre tette igjen bakover så ikke såpa/beinknusern Martinsen får så voldsomt med balla å hanskes med.(huske Mats knekte leggen på en kar i ei øksfjordturnering engang hehe glemme det aldri).


Gakko/Heidi | mats M 18.12.2007  19:46 matsom@online.no
Gakko glemt vi å si at han Tommy e me i turneringa, han spille på old old boys.
Flott at du blir me, nu e superspissen på plass. E det ellers nå borskremte Øksfjordinga som du trur ville være med?
Jim, eller Wence som han Tommy sir, den saken på Ifjordfjellet va i 92, (trur Æ) det e nu i alle fall det årstallet som mer eller mindre bokstavelig talt e stempla inn i hodet mitt

2.helga i nov 2008 | Tor Oskar 18.12.2007  00:06
Hælga 2. novenber e satt av, men æ træng en påminnelse når det nærme sæ. Det går med hukommelsen som med kondisjon når man blir oldboys. Ellers så ser æ at dokker e flink til å bygge kværandre opp og gi positive tilbakemeldinga. Det e næstn på nivå med han Tommy Flåten på sitt bæste. Han va jo ækspært på å komme med "positive" tilbakemeldinga. Det va spesielt Jim og mæ som fanga hannes oppmærksomhet . Det va viktig å bygge opp ungdommen (den gangen). En av kommentaran æ huske bæst va: Fotballn leve jo som ei katt i mellom beinan på dokker. I tillægg ga han oss nye navn Wenche og Heidi trur æ det va? Ja ja det e viktig å støtte kværandre opp. Da går det godt.

Værdens værste keeper:) | Jim G 17.12.2007  18:41
Jada Matsemann, æ skal spille stopper.....det skal vi alle mann forræsten. Vi har jo sett at vi må stable så mye folk vi klare foran eget bur førr du tar jo ingenting ! Dessuten e det jo bra for et nærvevrak av ditt kaliber å ha folk i lammi dæ.
:-) :-)
Ps! Vist du ikke slutte å være stygg i moinn din så må du dele rom med han Gakko....Det vil du vel ikke?! Minne dæ på ka som skjedde på Ifjordfjellet i 93 !

Gakko | Mats M 17.12.2007  18:06 matsom@online.no
Gakko du må ikke tru at vi tar imot ka som helst av spillera, først må man gjennom en serie testa før å se at man e stiv, kondisjonslaus og innmobil nokk til å få være me.
Glede mæ allerede til neste års turnering, regne me at du glir rett inn i første syvarn, å foresten du kan få spille spiss, han Jim e helt dø foran mål, egne se best som stoppar spør du mæ(han står jo mest i ro). Vel sett av andre helga i noveber allerede nu, før da blir det turnering.

Tor Oskar å Sykkel | Kai M Hansen 16.12.2007  15:43 kai-m-hansen.spaces.live.com/ kai.m.h@online.no
Hehe. Ja han Tor-Oskar hadde problemer med å få kontroll på sykkelen helt til han va 16 år. Huske engang vi skulle sykkle omkapp med han Hermann Hansen. Tor-Oskar i tet med Hermann klistra på bakhjulet. Akkurat idet Hermann skulle sykkle forbi så snur Tor-Oskar seg for å se hvor langt bak Hermann er, idet Tor-Oskar snur seg så svinger han litt og da sykkler Hermann rett i siden på han og begge stuper i bakken så det syng. Jeg som kom sykklende bakerst holdt på å tippe pga at jeg holdt på å flire mæ ihjel. Hermann ble lynings og Tor-Oskar liv redd. Det var da vi lærte et nytt ordtak. Du må pinade lære dæ å sykkle før du lære dæ å sykkle gutt. Hehehehe

God jul og Godt nytt år alle sammen!

Mvh

Kai M Hansen

Young Boys | Jim G 16.12.2007  13:50
Gakko da......ka e d du prate om?! Prate sjiiit, liksom. D har no Æ aldri gjort=)
DÆVEN kor arti d hadde vært visst du slæng dæ me oss ! Ka du trur kor vi sko ha mimra.....
Huske du ka som skjedde når du skulle sykle forbi Altabussen attme hotellet den gangen du hadde "skrinet me det rare i" på bagasjebrætte?? He,he,he.......Vi hadde mye skøy før i værden !
Go Jul Gakko !

Oldboys / Young boys | Tor Oskar Rydheim 15.12.2007  22:18
Hei Øksfjordinga

Flott at dokker har laga ei hjæmmesia. Det e artig se at det fortsatt e stor aktivitet og engasjement i hjæmbygda. Han Erik B. va på besøk for 3 uka sia. Han va ikke helt fornøyd med prestasjon til sæ sjøl eller laget. Men han syns det hadde vært artig å være med. Jim G æ ser du e frampå som vanlig. Antar at du forstatt e bedre på å snakke skit enn å spille fotball? Sjøl så har æ i de siste par åran spilt oldboysfotball en til to gang i uka her nede med søringan på Jessheim. Hvis dokker treng flere spillera og det passe så kan æ slænge mæ med på ei turneringshelg

Stille lag til nesteårs oldboysturnering | Uffen 10.12.2007  22:10
Hallo Jim G.

Uffen,Steve S og Tor E Hansen får spille oldboys neste år men ikke dokker.Kem skal ta taki organisering når æ blir 40,det blir IKKE HAN KJAPPEN JIM G OLSEN for dæ blir det bare sirup av.Så pål du får nokk ikke spille med guttan i alta neste år.......................heheheh

Side: 01 02 03 04 05 06
 
 
 
 
 


 

Antall besøk
Besøksteller
 
ØKSFJORD IDRETTSLAG
Adresse: v/Morten Olsen, 9550 Øksfjord
Mobil: 41543475     Epost: post@xfjord-il.no     Bank: 4740 05 06902
Redaktør: Morten Olsen          Webansvarlig: Arve Berntzen