Epost ØIL
  Om fotballgruppa
  Kampoppsett 2019

BILDER - VOLLEYBALL
Under finner du bilder i kategorien VOLLEYBALL. Klikk på et bilde for å se stor versjon.
Damelaget i volleyball fra 80-årene.<br>Bak f.v. Rita Skognes, Ingunn Bye, Sonja Skognes, Ellen Linnestad, Solveig Dahl.<br>Foran f.v. Lill Eli Johansen, June Anthonsen, Beathe Martinsen, Berit Wilhelmsen og Elisabeth Wilhelmsen.
Kommentarer: 1
Et jublende herrelag i volleyball fra 80-årene.<br>Bak f.v. Stein Thomassen, Fred Arne Ulriksen, Torgeir Pettersen og Arve Berntzen.<br>Foran f.v. Tom Gunnar Johansen, Ulf Rune Pettersen, Viktor Danielsen og Ståle Johansen.
Volleyballaget i ... ja, hvilket årstall er dette?<br>
Bak f.v. Ronald Pettersen, Martin Westersjø, Stein Thomassen, Tor Oskar Rydheim, Kai Edgar Flåten.<br>
Foran f.v. Kai M. Hansen, Hugo Rydheim, Hogne Statle, Jan Martin Pettersen og Ulf Rune Pettersen.
Kommentarer: 3
På Volleyballturnering i Havøysund tidlig på 90-tallet. Bak f.v. Tor Kyrre Olsen og Hugo Rydheim. I midten f.v. Ulf Rune Pettersen, Stig Johansen, Martin Westersjø og Ståle Johansen. Foran f.v. Berit Wilhelmsen, June Anthonsen, Ellen Linnestad, Sonja Skognes, Ingunn Bye, Lill Eli Johansen og Beathe Martinsen.
Tilbake til forrige side

Adresse: v/Morten Olsen, 9550 Øksfjord