Epost ØIL
  Om fotballgruppa
  Kampoppsett 2019

BILDER - FOTBALL
Under finner du bilder i kategorien FOTBALL. Klikk på et bilde for å se stor versjon.
Jentelaget som ble kretsmestre i 7'erfotball 2005 etter å ha vunnet sin 7'eravdeling i Vestfinnmark. Bildet er tatt etter kretsfinalen i Lakselv, der våre jenter slo Tanabru BK 4-1.<br>Bak f.v. Ragnar Antonsen (trener), Heidi Wang, Hilde Sjursen, Arve Berntzen (trener), Elisabet Dahl Jensen, Ingrid Hustad (bak), Marion Dahl Jensen, Gabrielle Kårsgård og Anja Engnes. <br>Foran f.v. Hilde Bye, Benedikte Antonsen, Linn Olsen, Therese Berntzen og Sandra Danielsen.
Kommentarer: 1
Her ser vi fotballaget til ØIL anno 1949. Hvis noen vet hvem disse spillerne er, så ta kontakt med Arve.
Kommentarer: 3
ØIL sitt A-lag anno 1966. F.v. Kjell Kiil, Reidar Skognes, Just Myhre, Alf Olsen og Basse Johansen. Foran f.v. Armann Pettersen, Guttorm Trondsen, Svein Andersen, Helmer Wilhelmsen, Åsmund Jensen, Fritjof Olsen.
Kommentarer: 2
A-laget i fotball som vant serien i 1976 og rykket opp i Finnmarksserien. <br>Bak f.v. Ragnar Antonsen, Øystein Kristiansen, Erling Thomassen, Arve Berntzen, Alf Olsen, Karl Viktor Nilsen, Torgeir Pettersen.<br>Foran f.v. Rolf Hind, Thorbjørn Johnsen, Jan Magnus Martinsen, Tommy Flåten, Åsmund Jensen, Peder Ellingsen, Jan Harald Håkonsen.
Kommentarer: 2
Laget som vant Finnmarksserien i 1986 og spilte kvalifiseringskamper mot Skarp. <br>Bak f.v. Tor Arne Taknes, Jens Nilsen, Ulf Rune Pettersen, Pål Arntsen, Arve Berntzen, Torgeir Pettersen, Øystein Kristiansen og Thorbjørn Johnsen. <br>Foran f.v. Inge Martinsen, Jan Magnus Martinsen, Tommy Flåten, Roy Andersen, Tor Egil Hansen, Lars Einar Garden, Pål Andersen.
Kommentarer: 1
Har har vi 68-laget til ØIL. Bak f.v. Armann Pettersen, Hjalmar Pettersen, Svein Andersen, Basse Johansen, Alf Olsen og Magnus Martinsen.<br>Foran f.v. Bernt Rasmussen, Edvard Dahl, Viggo Olsen, Helmer Wilhelmsen og Reidar Skognes.
Kommentarer: 2
Her har vi bilde av det historiske guttelaget til ØIL som deltok i Norway Cup i 1983! Det gikk 21 år før vi på nytt hadde lag med, i 2004.<br>Bak f.v. Odd Lyngedal, Jonny Skognes, Yngve Andersen, Bjørn Erik Danielsen, Ulf Rune Pettersen, Lars Einar Garden, Knut Inge Hansen og Pål Andersen (trener).<br>Foran f.v. Kjetil Olsen, Johnny Tingvoll, John Harald Johansen, Raymond Anthonsen, Tor Egil Hansen, Trond Wilhelmsen, Fred Arne Ulriksen og Steve Staurvik.
Kommentarer: 1
En gang hadde Øksfjord damelag, dette bildet er tatt det herrens år ? <br>Bak f.v. Ingvild Jensen, Marit Thomassen, Hege Martinsen, Renate Johansen, Anita Johansen, Sonja Skognes, Gry Bartholdsen og Rita Skognes.<br>Foran f.v. Lena Martinsen, Marit Wilhelmsen (Olsen), Eirin Skognes, Eva Johansen (Nakstad) og Elisabeth Wilhelmsen (Mikkelsen).<br>Liggende foran: Anneli Vestre
På midten av 80-tallet hadde Øksfjord juniorlag i seriespill!<br>Bak f.v. Ragnar Antonsen (trener), Audun Jensen, Tor Kyrre Olsen, Eivind Skille, Tor Oskar Rydheim, Jim G. Olsen, Roger Finjord, Stig B. Johansen og Karl Jørgen Steen.<br>Foran f.v. Tom Henrik Isaksen, Einar Pedersen, Mats Martinsen, Tom Martinsen, Tom Gunnar Johansen, Ken Ero Olsen og Stig Rubbås.
Kommentarer: 6
Øksfjord IL har vært flittig deltaker på NNM oldboys opp gjennom årene. Her er laget som deltok i Skøelv i 1993.<br>Bak f.v. Ragnar Antonsen, Øystein Kristiansen, Svein Andersen, Pål Andersen, Knut Johansen, Erling Thomassen, Åge M. Jensen, Halvor Pettersen, Finn Harald Sund.<br>Foran f.v. Jan Erik Jensen, Guttorm Trondsen, Åsmund Jensen, Magnor Kårsgård, Rolf Hind, Reidar Skognes, Alf Olsen, Thorbjørn Johnsen.
Dette bildet er tatt etter en kamp i NNM oldboys i ... 1995? mellom ØIL og Bodø/Glimt. Her står celebritetene på rekke og rad: F.v. Erling Thomassen, Jacob Klette, Åsmund Jensen, Trond Sollied, Ragnar Antonsen.
På midten av 90-tallet arrangerte ØIL fotballskole for barn. Her er deltakerne samlet etter
Fotaballaget til ØIL anno 1954. Bak f.v. Nils Abelsen, Magnus Martinsen, ?? (bak), Olav Rydheim, John Berntzen, Sivert Krudtå. Foran f.v. ??, Asbjørn Martinsen, Paul Krudtå, Egil Dahl, Asle Nilsen
Kommentarer: 1
A-laget 1987 - de endte til slutt på 2. plass i serien.<br>Bak f.v. Torgeir Pettersen, Tor Oskar Rydheim, Arve Berntzen, Eric Barlier, Øystein Kristiansen, Lars Einar Garden, Thorbjørn Johnsen, Ragnar Antonsen.<br>Foran f.v. Inge Martinsen, Roar Magnussen, Pål Andersen, Tommy Flåten, Pål Arntzen, Stig B. Johansen, Pål Gerhardsen, Jan Roger Skognes.
Kommentarer: 6
Jentelaget som fikk 3 pl. i b-sluttspillet Norway Cup 2008